El restaurant efímer d’estiu del Celler de Can Roca durant el Festival

Un dels grans atractius del Festival de Cap Roig, al costat dels jardins botànics on es desenvolupa el magnífic cartell musical que presenta cada any, és poder gaudir d’una
experiència gastronòmica única de la mà del Celler de Can Roca, restaurant de Girona, fundat el 1986 i especialitzat en gastronomia tradicional catalana, considerat per la revista britànica “Restaurant” com el millor restaurant del món, i que ha aconseguit tres estrelles Michelin.

El Celler de Can Roca posa a disposició del públic del Festival de Cap Roig tot el seu talent, amb dues propostes gastronòmiques diferents. D’una banda, per als que opten per sopar a l’aire lliure amb una proposta formal de restaurant gastronòmic, ofereix una carta estival, lleugera i mediterrània; de l’altra, per als que prefereixen un pla més informal, s’elabora al moment un variat assortit d’entrepans especials, complements per picar i oferta de bar. En tots dos casos, amb els nivells de qualitat que s’esperen de cadascuna de les propostes ofertes pel Celler de Can Roca, el millor restaurant del món.

Si vosté desitja reservar pot trucar a:
(+34) 972 222 157
o entrar a www.cellercanroca.com