com-arribar-hi

Ubicació dels jardins de Cap Roig

Considerat un dels jardins botànics més importants del Mediterrani, on les espècies vegetals més característiques de la zona es barregen amb arbres i plantes procedents dels cinc continents, i s’integren, a la vora del mar, amb el bellíssim paisatge natural de la Costa Brava.

Situats entre els municipis de Palafrugell (10 hectàrees) i Mont-ras (7 hectàries), en la comarca del Baix Empordà (Girona), els jardins són, per la seva singularitat, un espai únic. Naturalesa, art, cultura i història s’uneixen en aquest enclavament de 17 hectàrees que reuneix més de mil espècies botàniques procedents de tot el món, així com escultures de reconeguts artistes nacionals i internacionals. Per tot això, *Cap Roig es considera un dels jardins botànics més importants del Mediterrani.


DES DE BARCELONA

- Agafeu l’autopista AP-7 en direcció a Girona, França.
- Seguiu fins a trobar la sortida 9 (Lloret, St. Feliu de Guíxols, Palamós).
- Seguiu per la carretera C-35 en direcció a Vidreres.
- Agafeu la carretera C-65 en direcció a Sta. Cristina d’Aro.
- Agafeu la C-31 en direcció a Platja d’Aro, Palamós.
- Continueu per la mateixa carretera en direcció a Palafrugell fins a arribar a una rotonda i gireu en el primer trencall a la dreta (única opció, ja que en aquest punt la carretera està tallada per les obres). Seguiu fins a la rotonda següent i sortiu en el tercer trencall (haurem deixat el camp de futbol a mà dreta), continueu fins a arribar a una tercera rotonda i continueu recte, a la propera rotonda (que serà la quarta), agafeu el primer trencall a la dreta i continuant per aquesta via arribareu a la connexió amb el nou vial que va cap a Palafrugell nord; al cap de pocs metres es troba un indicador que posa: MONT-RAS i PLATGES a la dreta; agafeu aquest lateral fins a la segona rotonda i en aquesta agafeu la primera sortida a la dreta (es passa per davant del restaurant Ca la Filomena).
- Després, a la rotonda següent, en direcció a Calella de Palafrugell (primer trencall a la dreta). Continueu per aquesta carretera fins a una nova rotonda (punts de referència: Súper Stop o Coqui) i agafeu l’autovia per arribar a Calella de Palafrugell.
- Un cop a Calella, aneu pels carrers següents: carrer Francesc Estrabau, carrer Mar Cantàbric, avinguda de la Costa Brava i carrer del Camí Rus. A continuació gireu a l’esquerra i arribareu als Jardins de Cap Roig.

DES DE GIRONA

- Sortint de Girona agafar la carretera C-66 direcció Celrà, La Bisbal d’Empordà, Palamós.
- Passat Llofriu, continuar per la carretera C-31 fins arribar a la primera rotonda situada a l’inici del nou vial per anar a Palamós. Des d’aquí situar-se a la dreta per agafar el lateral direcció Calella i Palafrugell. Seguir pel lateral fins a la propera rotonda i girar a mà esquerra direcció a Palafrugell. A la següent rotonda agafar el primer trencant direcció Calella de Palafrugell. Seguir la carretera fins una nova rotonda (punts de referència: Super Stop o Coqui) i agafar l’autovia per arribar a Calella de Palafrugell.
- Un cop a Calella, seguir pels següents carrers: carrer Francesc Estrabau, carrer Mar Cantàbric, Avinguda de la Costa Brava i carrer del Camí Rus.
- Tot seguit girar a l’esquerra i arribarà al Jardins de Cap Roig.

Situació GPS:

Latitud: 41°52’36.99″N  Longitud: 3°10’37.51″E

Jardí Botànic de Cap Roig
Camí del Rus, s/n
17210 Calella de Palafrugell

Palafrugell – Mont-ras

https://www.google.es/maps

http://www.google.es/earth


Una plaça de parking VIP reservada i gratuïta per l’adquisició de dues localitats de “Llotja VIP”. Aquest parking VIP està situat al costat de les taquilles dels Jardins de Cap Roig.