artistes_kingsofconvenience
Venda d'entrades

El duet de folk-pop que triomfa a tota Europa s’estrena a Cap Roig

El duet indie noruec Kings of Convenience està format pel cantant/guitarrista Erik Glambek Bøe i el guitarrista Erlend Øye. Després de les seves primeres aparicions en una sèrie de coneguts festivals europeus durant l’estiu de 1999, “Quiet is the New Loud” va ser publicat a principis del 2001.

Al cap d’una parada de 3 anys durant la qual Øye va gravar el seu àlbum en solitari “Unrest”(2003), al 2004 van publicar el seu excel·lent disc “Riot on an Empty Street”.

Cinc anys després, el duet va tornar amb una sèrie de concerts ocasionals, i a l’Octubre de 2009 es va editar “Declaration of Dependence” amb el conjunt de cançons que van escriure en aquest interval i que conserva perfectament el seu so distintiu. Aquest estiu actuaran a Cap Roig amb un repertori de les seves cançons més conegudes.

 

JOAN DAUSÀ

Un tast del nou projecte: Sol, amb una guitarra, i les seves cançons en anglès.

Després de tancar una exitosa etapa de 5 anys, el passat desembre, amb 2 Palaus de la Música consecutius i amb les entrades exhaurides, Dausà juga ara a adaptar les seves cançons a l’anglès per, segons el propi artista, obrir les portes a noves històries tan personals com professionals.

01 / ago / 2016 / 22:00