artistes_sergiodalma
Venda d'entrades

L’artista espanyol més elegant torna amb nou treball

Sergio Dalma presenta en directe el seu nou treball discogràfic “Dalma”, l’àlbum número 17 en una atrafegada i exemplar carrera artística.

Una vegada més Sergio Dalma torna a demostrar ser un tipus valent, endinsant-se en nous reptes i aventures, submergint-se en territoris a priori allunyats del seu registre per fer-los seus de manera sorprenent en el que és considerat el millor àlbum de la seva carrera. Un àlbum gravat íntegrament a Espanya, produït per Pablo Cebrián, que recull una col·lecció de cançons connectades per la reinvenció màgica de la veu de Sergio Dalma, sens dubte una de les més personals i recognoscibles veus del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

En aquest “Dalma Tour” l’artista oferirà al seu públic en directe una selecció del seu nou àlbum així com emblemàtics temes que l’han acompanyat durant aquests 25 anys als escenaris.

 

ARTE FINAL

Pop amb lletres perspicaces i melodies captivadores

El primer EP d’Arte Final, captura una atmosfera musical impecable, envoltant-se dels millors professionals del món de la música. Una Nueva Vida, single del EP, és un sofisticat himne pop, lleial representant dels quatre temes que ens proposa Arte Final. Lletres perspicaces , ritmes amb riffs que s’enganxen, i melodies captivadores….experiències vitals condensades en un primer treball que convida a l’escolta adictiva.

06 / ago / 2016 / 22:00