La música pot donar oportunitats

Enguany, el projecte solidari que promouen CaixaBank i Clipper’s Live en el marc del Festival de Cap Roig és a benefici de l’entitat Càritas. Una part de la recaptació del concert solidari de Sara Baras, que tindrà lloc el 21 d’agost al Jardí Botànic de Cap Roig, tindrà com a finalitat col·laborar amb els projectes educatius de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d’exclusió social de Palafrugell i de la resta del Baix Empordà, amb l’objectiu d’acompanyar-los de manera integral durant el procés d’aprenentatge i garantir-los la igualtat d’oportunitats.

Càritas, a través d’aquests programes, treballa perquè els infants d’entre sis i setze anys que tenen dificultats per seguir el ritme d’aprenentatge puguin consolidar l’educació escolar. Aquests projectes, que impliquen les famílies i l’entorn educatiu dels infants, es desenvolupen fora de l’horari escolar durant tot el curs a partir del reforç educatiu i el treball de valors, hàbits, habilitats i actituds que puguin afavorir la motivació per l’aprenentatge i el desenvolupament.

CaixaBank, en el marc de l’organització del Festival de Cap Roig, impulsa l’acció solidària ‘Omplim la motxilla d’oportunitats’ per captar fons per als serveis socioeducatius de Càritas al Baix Empordà i lluitar per la igualtat d’oportunitats d’infants I joves.

Canals per a poder fer els donatius destinats al Projecte socioeducatiu de Cáritas:

http://www.caixabank.es/caritas/caproig-solidari

Bizum: 03242