La 22a edició del Cap Roig Festival disposarà d’una oferta gastronòmica renovada a càrrec d’Hermanos Torres. Els germans bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona amb la col·laboració de 21deMarzo, oferiran una carta creada i dissenyada exclusivament per al restaurant del festival.

El festival oferirà una proposta gastronòmica fresca i original de què el públic tindrà l’oportunitat de gaudir abans dels concerts al restaurant del festival, davant del mar i que, com a novetat, oferirà diferents menús tancats cada setmana del festival, suggeriments segons mercat durant totes les nits de concert.

Hermanos Torres

Formats a les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres (1970, Barcelona) han desenvolupat una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos, respectivament. Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la cuina el respecte pel que és senzill i tradicional amb la incorporació de totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

Les reserves per al restaurant d’Hermanos Torres a Cap Roig es poden realitzar a través del web hermanostorresevents.com. Les reserves només seran vàlides si es disposa d’entrada pel concert que es celebri mateix dia de la reserva.